Konyaspor iki  oyunucusunun lisansını dondurdu

Konyaspor iki oyunucusunun lisansını dondurdu

Tümosan Konyaspor’un TFF'ye verdiği ikinci yarı kadrosunda yeşil-beyazlı ekibin ki yabancı oyuncusu yer almadı

Tümosan Konyaspor devre arası transfer sezonunda en fazla transfer yapan takımların başında yer alıyordu. Kadrosuna 8 oyuncu takviyesi yapan Konyaspor’da yabancı sayısı da 16’ya yükseltti.
Tümosan Konyaspor devre arasında Valon Ethemi, Anderson Niangbo, Emmanuel Boateng, Filip Damjanovic, Bouly Sambou, Jakup Slowik, Alassane Ndao, Teenage Hadebeyi kadrosuna dahil etti. Bu oyuncuların lisanslarını çıkaran yeşil-beyazlı ekip kadrosunda bulunan iki yabancısının lisansını ise dondurdu.
Konyaspor yeni transferleri ile birlikte Guilherme Sitya, Louka Prip, Marlos Moreno, Sokol Cikalleshi, Steven Nzonzi ve Alexandru Cicaldau ismini TFF’ye bildirdi
Konyaspor, TFF'ye verdiği listede Bruno Paz ile Niko Rak’a yer vermedi. Yeşil-beyazlılar, yabancı kontenjanından dolayı her iki ismi sezon sonuna kadar forma şansı veremeyecek.

Kadrosunda 16 yabancı bulunduran Konyaspor TFF yabancı kuralı gereği kadrosunda en fazla 14 yabancı bulundurması gerekliliğinden dolayı iki yabancı oyuncusuna lisans çıkarmadı.
Bu anlamda devre arası transfer döneminde her iki oyuncuya da resmi olarak teklif gelmedi ve sezon sonuna kadar forma giyemeyecek.
Konyaspor’da bu sezon sadece sekiz maça çıkan 27 yaşındaki Bruno Paz, 1 gollük performans sergiledi.
Yeşil-beyazlı ekibin büyük umutlarla geçen sezonun devre arasında kadrosuna dahil ettiği 21 yaşındaki ortasaha Niko Rak ise 8 maçta forma giydi.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.