Konyaspor iki oyuncuyu kadrosuna katıyor

Konyaspor iki oyuncuyu kadrosuna katıyor

Transferde hareketli saatler geçiren Konyaspor, genç iki oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Transferde hareketli saatler geçiren Konyaspor, genç iki oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un orta saha oyuncusu Uğurcan Yazgılı ile prensipte anlaşan yeşil- beyazlı ekip sol bek mevkisine ise  Çaykur Rizespor’dan Alberk Koç’u transfer etti. Adana Demirspor’un orta saha oyuncusu Metehan Mimaroğlu transferi için de temaslar sürüyor. 

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un orta saha oyuncusu Uğurcan Yazgılı ile prensipte anlaşan yeşil- beyazlı yönetimin resmi açıklama yapması beklenirken, Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’ün ise bu transferi doğruladı.

whatsapp-image-2022-01-28-at-13-40-35-801x800.jpeg

Kariyerinde Bucaspor, Kasımpaşa ve Adanaspor bulunan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon turuncu-beyazlı formayla 22 maçta görev aldı ve 1 de gol attı.

SOL BEK TRANSFERİ RİZE’DEN 
Konyaspor sol bek mevkisine ise  Çaykur Rizespor’dan Alberk Koç’u transfer etti.
 24 yaşındaki oyuncu bugün Konya'ya gelerek sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

whatsapp-image-2022-01-28-at-13-40-35-1-928x800.jpeg

Menemen Belediyespor alt yapısından yetişen ve 2020'de Karadeniz ekibine transfer olan Alberk Koç bu sezon Rizespor ile 10 lig maçına çıkmıştı. Genç oyuncunun sözleşmesinde opsiyon maddesi olmadığı ve sezon sonunda duruma göre Çaykur Rizespor Kulübünden bonservisinin alınabileceği kaydedildi.
 

METEHAN İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR 
Konyaspor yönetimi Adana Demirspor'dan Metehan Mimaroğlu transferinde ise sona yaklaştı. Yeşil-beyazlı yönetim Akdeniz ekibi ile görüşmelerini sürdürürken, Adana Demirspor Kulübü’nün istediği 500 bin Euro bonservis bedelinin aşağıya çekilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum