Konyaspor için  tek yol galibiyet

Konyaspor için tek yol galibiyet

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor’u konuk edecek.Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.Tümosan Konyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor’u konuk edecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak. Karşılaşmada Altay’ın yardımcılıklarını Murat Altan ve Emrah Ünal yapacak. Mücedelede 4. hakem olarak ise Mehmet Ali Özer görev alacak

Tümosan Konyaspor, 4 haftalık galibiyet özlemine son vermek için sahaya çıkacak. İlk 4 haftada 8 puan toplayan yeşil-beyazlılar, son 4 maçta ise sadece 1 puan alabildi. Yeşil-beyazlı ekip 9 puanla haftaya 14. sırada girdi.

4 puanla küme düşme hattında yer alan Siltaş Yapı Pendikspor ise ligde galibiyetle tanışamayan 3 takımdan biri. Osman Özköylü ile yollarını ayıran İstanbul ekibi, yeni teknik direktörü Ivo Vieira yönetimindeki ilk maçta kazanmayı hedefliyor.

Tümosan Konyaspor, Pendikspor maçına Filistin halkına destek için siyah formayla çıkacak.

İki takım Süper Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. Pendikspor Süper Ligde ilk kez bu sezon müadele etmeye başladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum