Konyaspor için “Süper” bir başlangıç olsun

Konyaspor için “Süper” bir başlangıç olsun

Arabam.com Konyaspor yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak .Eryaman Stadı'nda yarın saat 21.45'te oynanacak maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-23 sezonu cuma günü oynanan karşılaşmalar ile başladı. Arabam.com Konyaspor yeni sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Eryaman Stadı'nda saat 21.45'te oynanacak maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.Şimşek’in yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç, Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

Sezonu Avrupa Konferans Ligi ön eleme maçları ile açan Konyaspor Süper Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan yeşil-beyazlı ekip bu sezonda başarılarına yenilerini eklemek istiyor.  

SÜPER LİG’DE 31. RANDEVU

Konyaspor bugünkü maçla birlikte  Ankaragücü ile Süper Lig’deki 31. randevusuna çıkacak. Süper Lig'de uzun yıllara dayanan ezeli rekabette galibiyetlerde eşitlik göze çarpıyor. Geride kalan 30 maçta taraflar 12'şer galibiyet aldı. Rekabette 6 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. 2020-21 Sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan ve 7 golün çıktığı maçı başkent ekibi, 4-3 kazanmış Konya’daki maç ise 1-1 berabere tamamlanmıştı. 1988-1989 tarihinde başlayan Süper Lig rekabetinde en farklı sonucu ise sarı-lacivertli ekip aldı. 6 Aralık 1992 tarihinde Ankara'da oynanan maçı başkent ekibi 8-0 kazanmıştı. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.