Konyaspor  için kritik maç

Konyaspor için kritik maç

Puan sıralamasında kritik bir konumda bulunan Tümosan Konyaspor perşembe günü ligin en kritik maçlarından birinde Samsunspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip aynı puanda bulunduğu rakibinin averaj ile üzerinde bulunuyor

Süper Lig'de Perşembe günü Yılport Samsunspor'a konuk olacak Konyaspor, hazırlıklarını mutlak puan parolasıyla sürdürüyor. Son olarak sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Samsunspor deplasmanında bu puan kaybını telafi etmek istiyor. Anadolu Kartalı'nda futbolcuların hırslı çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Puan sıralamasında kritik bir konumda bulunan Tümosan Konyaspor perşembe günü ligin en kiritik maçlarından birinde Samsunspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip aynı puanda bulunduğu rakibinin averaj ile üzerinde bulunuyor. Konyaspor zorlu maç öncesinde 14 puanla 16. sırada yer alırken Yılport Samsunspor ise 14 puan ile 17. sırada yer alıyor.

Ligde sıkıntılı günler geçiren Tümosan Konyaspor için bu karşılaşma 6 puan değerinde. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmayı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmakz ve ikili averajda rakibine üstünlük sağlamak istiyor

Yeşil-beyazlı ekibin devrenin sonuna kadar karşılaşacağı takımlar son haftalardaki performansları ile dikkat çeken ekipler Samsunspor da son haftalardaki performansı ile Süper Ligde adından söz ettiren takımlar arasında yer alıyor.

Konyaspor ligde kalan dört haftada sırasıyla 16.haftada 17 Aralık Pazar günü saat 19.00’da lider Fenerbahçe’ye konuk olacaktı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu liglerin ertelenme kararının ardından tekrar bir açıklama yaparak 19 Aralıktan itibaren Süper Ligin 17. haftadan devam edeceğini açıkladı. 16. hafta oynanacak olan Fenerbahçe Konyaspor maçının ise 10 Ocak tarihine ertelendiği belirtildi.

Konyaspor yapılan bu açıklamanın ardından 17.hafta maçında 21 Aralık Perşembe günü saat 17.00’da ligin yeni takımı Samsunspor’a konuk olacak.

Anadolu Kartalı, Kayserispor ile 18.haftada 24 Aralık Pazar günü saat 13.30’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu maçla birlikte 2023 yılını tamamlayacak olan yeşil-beyazlı ekip devrenin son maçında ise Galatasaray ile evinde karşılaşacak. Konyaspor bu maçın ardından ise deplasmanda Fenerbahçe ile ertelenen 16. hafta karşılaşmasına çıkacak

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.