Konyaspor için bu maç 6 puan değerinde

Konyaspor için bu maç 6 puan değerinde

Tümosan Konyaspor bugün deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak karşılaşma 17.00’de başlayacak. Ligde 14 puanlı iki takımın karşılaşmasında yenen takım avantaj sağlayacak.

Trendyol Süper Ligde 17. hafta maçları yarın oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Tümosan Konyaspor yarın deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak karşılaşma 17.00’de başlayacak.
Karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak
Puan sıralamasında kritik bir konumda bulunan Tümosan Konyaspor perşembe günü ligin en kiritik maçlarından birinde Samsunspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip aynı puanda bulunduğu rakibinin averaj ile üzerinde bulunuyor. Konyaspor zorlu maç öncesinde 14 puanla 16. sırada yer alırken Yılport Samsunspor ise 14 puan ile 17. sırada yer alıyor.

DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET

Ligde sıkıntılı günler geçiren Tümosan Konyaspor için bu karşılaşma 6 puan değerinde. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmayı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmakz ve ikili averajda rakibine üstünlük sağlamak istiyor.
Süper Lig deplasmanlarındaki son beş maçını kazanamayan Konyaspor (2B 3M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Şubat-Temmuz 2020 arasındaki altı karşılaşmalık dönemde yaşadı.

Samsunspor'a rakip olduğu son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Konyaspor 4 galibiyet 3 beraberlik aldı
Bugüne kadar Konyaspor'u konuk ettiği son 14 resmi maçın sadece birini kaybeden Samsunspor (7G 6B; hükmen sonuçlar hariç), tek mağlubiyetini Nisan 2004'te Süper Lig'de yaşadı (2-3). Tarafların Samsun'daki son beş karşılaşmasının dördü eşitlikle sonuçlanırken, bu beraberliklerin üçü karşılıklı gollere sahne oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum