Konyaspor için bir final daha!

Konyaspor için bir final daha!

Tümosan Konyaspor yarın ligde kalma adına büyük önem taşıyan maçta Vavacars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak

Tümosan Konyaspor ligde tutunma adına her hafta kritik önem taşıyan maçlara çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekibin bu haftaki rakibi 29 puanla 18. sırada yer alan Vavacars Fatih Karagümrük. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak.

Yeşil-beyazlı ekip rakibi ile kümede kalma adına kritik bir 90 dakika oynayacak

Anadolu Kartalı zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak hem ateş hattından uzaklaşmak hem de rakibini o bölgede tutmak istiyor. Küme düşme hattında takımlar arasındaki puan farkının az olması tüm maçları önemli bir hale getiriyor. Tümosan Konyaspor bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde kümede kalma adına çok büyük avantaj sağlamış olacak

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 yenilgi yaşayan Fatih Karagümrük , topladığı 29 puanla 18. sırada yer alıyor.

TÜMOSAN Konyaspor ise 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonucunda elde ettiği 32 puanla ligde 14. sırada bulunuyor.

ANADOLU KARTALI DEPLASMANDA 3. GALİBİYETİNİ ARAYACAK

Bu sezon deplasmanda galibiyet sıkıntısı çeken Tümosan Konyaspor Fatih Karagümrük karşısında 3. deplasman galibiyetini almaya çalışacak. Bu sezon 15 deplasman maçına çıkan yeşil-beyazı ekip 15 maçta sadece 2 galibiyet alırken rakipleri ile 7 kez berabere kaldı ve 6 maçtan puansız ayrıldı.

Bu sezon deplasmanda 15 karşılaşma oynayan Tümosan Konyaspor sadece iki galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım bu galibiyetleri ise İstanbul takımlarına karşı aldı. Anadolu Kartalı sezonun ilk yarısında oynanan 4. hafta maçında Başakşehir’i tek golle yenerek deplasmandaki ilk galibiyetini almıştı. Konyaspor bu maçın ardından uzun bir süre deplasmanda maç kazanamadı.

Başakşehir’i 1-0 yendikten sonra 12 maçta galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekip 6 mağlubiyet ve 6 beraberlik almıştı. Son olarak Pendikspor’u 2-0 yenerek bu hasreti dindiren

Yeşil-beyazlı ekip bu hafta yine bir İstanbul takımına karşı oynayacak. Konyaspor Karagümrük karşısında da aynı başarıyı sergilemek istiyor.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum