Konyaspor için 6 puanlık maç

Konyaspor için 6 puanlık maç

Ligde kalma mücadelesi içinde olan Konyaspor yarın deplasmanda kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor’a konuk olacak. Kadir Has Stadyumunda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak.

İttifak Holding Konyaspor, Süper Ligin 23. haftasında yarın deplasmanda deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has Stadyumunda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın 4.Hakemi Emre Kargın olacak. Hes Kablo Kayserispor-İttifak Holding Konyaspor maçının VAR Hakemi Emre Malok olurken, AVAR Hakemi ise Murat Erdoğan yapacak.

Cezalı oyuncusu bulunmayan yeşil-beyazlı ekipte tedavileri süren Marin Anicic ve Forouk Miya kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

KAZANMAK ZORUNDA

Kümede kalma savaşı veren Konyaspor’da hedef Kayseri deplasmanından 3 puanla dönmek. Süper Lig'de 20 puanla 15.sırada yer alan ve averajla ateş hattının üzerinde bulunan Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek hem 23 puana yükselmek hem de kalan haftalar için moral bulmak istiyor. İç sahada kazanamama baskısı yaşayan oyuncuların, deplasman maçlarında daha iyi performans sergilemesi maç öncesi umutları arttırıyor. Bu sezon kazandığı 4 maçın 3'ünü dış sahada alan yeşil-beyazlı ekip bu grafiğini Kayserispor deplasmanında da sürdürmeyi planlıyor.

SÜPER LİGDE 26. RANDEVU

Konyaspor ile Kayserispor, bugüne kadar Süper Lig’de 25 kez karşılaştı. 9 maç berabere biterken İstikbal Mobilya Kayserispor 7 kez, Konyaspor ise 9 kez kazandı. Bu maçlarda Konyaspor 28 gol atarken Kayserispor ise 22 golle karşılık verdi. İki takım arasında en farklı galibiyetler 3-0’lık sonuç oldu. Her iki takımın da birbirine karşı 3-0’lık galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 3 maçta gol sesi çıkmadı.

Konya’da oynanan 12 Süper Lig maçında ev sahibi ekip 7 kez kazandı. İstikbal Mobilya Kayserispor ise 2 kez kazandı. 4 maç da berabere bitti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum