Konyaspor hücum hattını yeniliyor

Konyaspor hücum hattını yeniliyor

Devre arası transfer sezonu yaklaştıkça kulüplerde hareketli saatler de başladı. Tümosan Konyaspor’da da transfer konusunda yoğun bir mesai yaşanıyor.

Devre arası transfer sezonu yaklaştıkça kulüplerde hareketli saatler de başladı. Tümosan Konyaspor’da da transfer konusunda yoğun bir mesai yaşanıyor. Özellikle gol bölgesinde sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip bu bölgede köklü bir değişiklik yapmayı planlıyor. Sokol Cikalleshi’nin devre arasında takımdan ayrılması gündeme gelirken, bir diğer hücum oyuncusu Nelson Oliviera ile de yolların ayrılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte sakat hücum oyuncusu Muhammet Demir’in de devre arasında takıma döneceği ifade edilirken bu bölgeye yerli takviye yapılacağı ifade edildi.

adsiz.jpg

Yabancı futbolculardan beklenen verimi alamayan Tümosan Konyaspor ileri ucu yerli oyunculara emanet etmeyi planlıyor. Muhammet Demir’in yanına Kasımpaşa’da yılıdzı parlayan ve Trabzonspor’a transfer olan Umut Bozok’u transfer etmek için çalışmalara başladı.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklenen çıkışı bir türlü gösteremeyen Umut Bozok'un geleceği belirsizliğini koruyor. Sezonun ikinci yarısında kadroda düşünülmeyen golcü oyuncuya, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor talip oldu. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından Umut Bozok'un kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Ancak, Konyaspor'un Umut Bozok'u ikna etme çabalarının sürdüğü bildirildi. Umut Bozok'un Trabzonspor'dan aldığı yıllık 31 milyon 500 bin TL garanti ücreti talep ettiği belirtiliyor. Yeşil-Beyazlı kulübün bu ücreti aşağıya çekmek adına Umut Bozok ile görüşmeleri devam ettirdiği ifade ediliyor.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum