Konyaspor hücum etmeyi seviyor 

Konyaspor hücum etmeyi seviyor 

Bu sezon Teknik Direktör İlhan Palut ile birlikte tarihi başarılara imza atan Konyaspor sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup ederken istatistik olarak da zirveyi zorluyor.

Bu sezon Teknik Direktör İlhan Palut ile birlikte tarihi başarılara imza atan Konyaspor sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup ederken istatistik olarak da zirveyi zorluyor. Yeşil-beyazlı ekip 31 haftada 439 gol pozisyonuna girerken, rakip filelere 51 gol atarak ligde en golcü takımlar arasında yer aldı.

Konyaspor 31 hafta itibariyle ligin en çok pozisyona giren ikinci takımı. Konyaspor, 31 haftada 439 gol pozisyonuna girerken, rakip filelere 51 gol bırakarak başarılı bir performans  ortaya koydu

Topladığı 58 puanla ikinci sırada yer alan Konyaspor, kalesinde ise 33 gol gördü. 31 hafta itibariyle en çok pozisyona giren takım ise 450 ile Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlıları 424 ile Adana Demirspor, 421 ile Kasımpaşa ve 420 pozisyonla lider Trabzonspor takip ediyor.

31 hafta itibariyle kilit pas atan takımlar sıralamasında ise Konyaspor ilk 4 takım içinde yer aldı. Yeşil-beyazlılar 333 kilit pas atarken, ilk sırada 350 pas ile Adana Demirspor yer aldı. Akdeniz ekibini 346 Beşiktaş ve 336 ile Galatasaray takip ediyor.

Konyaspor altı pas içinde en çok şut atan takımlar sıralamasında ise 12.sırada yer buldu. Yeşil-beyazlılar 31 hafta itibariyle kale sahası içinde 27 kez şut çekerken, 52 şutla Fenerbahçe ilk sırada yer aldı. Sarı-Lacivertlileri 37 şutla Beşiktaş takip ediyor.

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum