Konyaspor GS’yi ortadan vurdu

Konyaspor GS’yi ortadan vurdu

Konyaspor lider Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle kötü gidişatını sonlandırdı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini orta saha oyuncularının performansı ile mağlup etti. Asistler ve goller orta sahada görev yapan futbolculardan geldi

Arabam.com Konyaspor’da Galatasaray galibiyetinin etkileri sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip kötü gidişatını lig lideri ve 14 haftadır maç kaybetmeyen sarı-kırmızılı ekibi 2-1 yenerek sonlandırdı. Bu galibiyet Türk futbol kamuoyunu uzun süre meşgul ederken yeşil-beyazlı takımın da keyfini tekrardan yerine getirdi.

İKİ GOLDE DE BRUNO PAZ İMZASI

Konyaspor Galatasaray karşısındaki kritik ve büyük önem taşıyan galibiyeti iyi analiz, taktik disipline bağlı kalma ve orta saha oyuncularının performansı ile kazandı. Anadolu Kartalı’na galibiyeti getiren golleri orta saha futbolcuları kayedederken asistlerde orta sahada görev yapan bir başka oyuncudan geldi.

120-1.jpg

Kartal’ın Galatasaray karşısında skoru 1-1’e getiren golü orta sahanın çalışkan isimleri arasında yer alan Soner Dikmen’den geldi.
Maçın 32. dakikasında Yunan orta saha oyuncusu Bouchalakis’in yerine oyuna dahil olan Bruno Paz karşılaşmanın 62. dakikasında Soner’e müthiş bir ara pas attı. Ceza sahasında topla buluşan Soner çaprazdan güzel bir vuruşla Muslera’nın üzerinden topu filelerle buluşturdu.

Anadolu Kartalı’na galibiyeti getiren golde yine Bruno Paz imzası vardı. Paz maçın uzatma dakikalarında ceza yayı üzerinde bulunan Oğulcan’a güzel bir pas çıkardı. Konyaspor’un genç orta saha oyuncusu Oğulcan da kaleyi karşıdan gören bir pozisyondan güzel şut çıkarttı. Galatasaray kalecisi Muslera bu topa müdahele edemedi ve taraftarlar müthiş bir gol izledi.

Bu gol maçın skorunu belirlerken Konyaspor’a da galibiyeti getiren gol oldu.

130.jpg

ÜMRANİYE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLAYACAK

Galatasaray maçını kazanan Konyaspor’da teknik direktör Stanojevic milli maç nedeniyle lige verilen arada futbolculara 4 gün izin vermişti. Yeşil-beyazlı ekipte izin bugün tamamlandı. Konyaspor deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmayla başlayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum