Konyaspor Futbol Okulları ihale ile satılacak

Konyaspor Futbol Okulları ihale ile satılacak

Tümosan Konyaspor’un futbol okulları Kasım ayı içerisinde yapılacak ihale ile satılacak. Geçtiğimiz dönemde sessiz sedasız özele verilen futbol okulları bu yıl ihale usulü ile kiralanacak

Tümosan Konyaspor’un futbol okulları Kasım ayı içerisinde yapılacak ihale ile satılacak. Geçtiğimiz dönemde sessiz sedasız özele verilen futbol okulları bu yıl ihale usulü ile kiralanacak.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgekçen geçtiğimiz sezon sosyal medyada taraftarların düzenlediği canlı sohbet toplantısında futbol okullarının ihale yolu ile kiralacağını ve buradan maddi anlamda gelir elde edileceğini ifade etmişti.

ks-futbol.jpg

PROJELER DEĞERLENDİRİLECEK

Futbol okullarına önem veren Konyaspor kulübü geçtiğimiz sezonlarda yaşanan sıkıntıların yaşanmaması adına bu sene işi sıkı tutuyor. Yeşil-beyazlı yönetim ihaleye katılacaklardan özel şartlar ve projeler istiyor.
Hem Konyaspor ismine zarar verecek bir uygulamanın önüne geçmek hem de ciddi anlamda futbolcu yetiştirme adına futbol okulları projesini ince eleyip sık dokuyor.

ÇOK FAZLA ŞİKAYET OLMUŞTU

Geçtiğimiz dönemde çocuklarını Konyaspor Futbol Okullarına gönderen aileler bir çok konuda sıkıntı ve mağduriyet yaşamıştı. Veliler organizasyonların bozuklukluklarından, antrenman tekniklerinden, sık sık yaşanan hoca değişikliklerinden ve genel uygulanan sistemden çok fazla mağduriyet yaşamış bu durumu Konyaspor’a bildirmişti.
Bunları dikkate alan Yeşil-Beyazlı kulüp yeni futbol okulu döneminde bu sıkıntıları yaşamamak adına ihaleye katılanlardan belli şartlar ve projeler isteyecek.

VELİLER BELGELİ ANTRENÖR İSTİYOR

Çocuklarının gelişimine önem veren veliler çocuklarını bu işin eğitimini almış belgeli antrenörlere emanet etmek istiyor. Bu nedenle Konyaspor Futbol okullarında belgeli antrenörlerin çalışmasını ve sürekli yaşanan antrenör değişikliği istemediklerini yetkililere ilettiler.

İL DIŞINDAKİ OKUL SAYISI DÜŞTÜ

Konyaspor Futbol Okulları Konya dışındaki bir çok il ve ilçede de hizmet veriyor. Konya dışında 40’a yakın şubesi bulunan yeşil-beyazlı okullar son dönemde yaşanan sıkıntılar yüzünden bu sayı 20’ye kadar düştü. İl dışındaki futbol okulu sorumluları da veliler gibi sistemin işleyişinden ve kendileri ile ilgilenecek muhatap bulamayışlarından şikayet etmişlerdi. Konyaspor yeni dönem futbol okullarında bu sıkıntıları yaşamak istemiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum