Konyaspor Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi
Süper Lig’in 26. hafta mücadelesinde Kocaelispor ile karşılaşan Konyaspor, geriye düştüğü maçta Körfez ekibini son dakikalarda kaydettiği gollerle mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Melih İbrahimoğlu, “Takımımla gurur duyuyorum. Hocamızdan, oynayıp oynamayan tüm arkadaşlarıma kadar herkes harika çalıştı. Maçın bizim için önemini günlerdir konu-şuyorduk ve bu galibiyete gerçekten ihtiyacımız vardı. 1-0 geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürdük ve zor bir deplasmandan 3 puanla döndük. Toplantılarda da birbirimizle konuştuk; bayrama güzel bir şekilde, 2’de 2 yaparak girmek istiyoruz. Şehir ve takım olarak muhteşem bir bayram geçirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak bayrama süper bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.
Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe eşleşme-siyle ilgili de konuşan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Kupada da büyük hedeflerimiz var. Zorlu bir rakiple karşılaşıyoruz ama evimizde oynayacağız. Evimizde ne kadar güçlü olduğumuzu göstermek ve galip gelerek yarı finale yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Ali Kaan Kurşun





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.