Konyaspor evinde  kayıp istemiyor

Konyaspor evinde kayıp istemiyor

Tümosan Konyaspor ligin 15. hafta maçında yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında TÜMOSAN Konyaspor evinde Ems Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak

Yeşil-beyazlılar, geride kalan 14 haftada 4 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar ise 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucu 15 elde ettiği 16 puanla 13. sırada bulunuyor.

SÜPER LİGDE 29.RANDEVU

Konyaspor ile Sivasspor ile ligde 29. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan maçlarda Sivas ekibinin 11'a 8 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Konyaspor ile Sivasspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 29. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 28 mücadelede Konyaspor 8 kez sahadan galip ayrılırken, Sivasspor ise 11 defa rakibini mağlup etti. 9 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda her iki takım da 29 kez gol sevinci yaşadı.

İki takım Konya'da 14 defa karşı karşıya geldi. Konyaspor 6 kez rakibini mağlup ederken, 3 müsabakadan yenilgiyle ayrıldı, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor sahasındaki mücadelelerde 22 kez gol atma başarısı gösterirken, Sivasspor 12 defa gol sevinci yaşadı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum