Konyaspor en kötü dönemini yaşıyor

Konyaspor en kötü dönemini yaşıyor

Tümosan Konyaspor önceki sezonlarla kıyaslandığında bu sezon ilk 15 hafta sonunda en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Bu sezon 14 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip sıralamada 16. basamakta yer alıyor

Bu sezon ligde kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor topladığı 14 puanla 16. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu istatistik ile ilk 15 haftalar itibariyle Süper Lig'de son 5 sezonun en kötü dönemini yaşıyor.

Konyaspor’un son 5 sezonluk performansı göz önüne alındığında Anadolu Kartalı, en son 2017-2018 sezonunda ilk 15 haftada 9 mağlubiyet almıştı. Yeşil-beyazlı ekip o dönem 15 hafta sonunda 14 puan toplamış ve sıralamada ise 15. basamakta yer almıştı.
Bu periyotta en az golü ise 2019-2020 sezonunda atan Konyaspor (14), yine o sezonda filelerinde 21 gol görmüştü.

Lig tarihinde üst üste 11 toplamda ise 23.sezonunu geçiren yeşil-beyazlı ekip, bu sezon topladığı 14 puanla averajla düşme hattının bir basamak üstünde yer alıyor.
Son olarak evinde Sivasspor’a tek golle mağlup olan Anadolu Kartalı, 15 haftası geride kalan ligde son 5 sezonun en kötü performansına imza attı.
Söz konusu süreçte 15 maçın sadece üçünü kazanan Konyaspor, 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakip ağları 15 kez havalandıran yeşil-beyazlı takım, kalesinde ise 21 gol gördü.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum