Konyaspor diken üstünde

Konyaspor diken üstünde

Pazar günü sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor puan durumunda kritik bir konumda bulunuyor. 33 puanda yer alan yeşil-beyazlı ekibin, küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı taraftarı tedirgin ediyor.

Kasımpaşa deplasmanında son dakikada 2 puanı kaçıran Konyaspor ligde 30. haftayı 33 puanla 12. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı ekibin küme düşme hattında olan ve 29 puanla 18. sırada yer alan Başakşehir ile arasında 4 puanlık bir fark kaldı. Bu farkın azlığı Konyaspor taraftarlarını tedirgin ediyor. Alt sıralarda bulunan takımların son dönemdeki çıkışı da yeşil-beyazlı ekibin işini zorlaştırıyor. Konyaspor Alanyaspor maçı ile birlikte yeniden bir çıkış yakalamak istiyor.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un Alanyaspor maçı öncesinde oyuncularla Kasımpaşa maçında yapılan hatalar üzerinde konuştuğu öğrenildi. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta galip gelemeyen Konyaspor, sezonun flaş ekipleri arasında yer alan Alanyaspor’u devirerek hem 3 puan hasretini bitirmek, hem de alt sıralarla bağlantısını kesmek istiyor. Konyaspor ayrıca Kasımpaşa beraberliği sonrası teknik patron İlhan Palut döneminde oynadığı 3 deplasman maçını da kaybetmeyerek 5 puan topladı.

İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ligde deplasmanda maç kaybı yaşamadı.

İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ligde deplasmanda maç kaybı yaşamadı. Dış sahalardaki son mağlubiyetini İsmail Kartal ile son maçında Beşiktaş deplasmanında 1-0’lık skorla alan yeşil beyazlılar, Palut yönetimindeki ilk deplasman maçına Malatya'da çıktı. Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenmeyi başaran Anadolu Kartal', diğer iki deplasman maçlarının ikisini de Istanbul'da oynadı. Konyaspor, 28. hafta'da Medipol Başakşehir ile, 30. haftada ise Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum