Konyaspor camiasının gündemi 'Genel Kurul'

Konyaspor camiasının gündemi 'Genel Kurul'

Konyaspor camiasının gözü kulağı yapılacak kongrede. Mevcut başkan Hilmi Kulluk’un devam etmeme kararının ardından camianın 100. yıla gittiği bu sezonda başkanın kim olacağı merak konusu oldu 

Konyaspor’da olağanüstü kongre 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 18.00'da Konya Ramada Plaza Otelde yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.

Camianın gözü kulağı bu tarihte yapılacak kongrede. Mevcut başkan Hilmi Kulluk’un devam etmeme kararının ardından camianın 100. yıla gittiği bu sezonda başkanın kim olacağı merak konusu oldu.

HİLMİ KULLUK ADAY OLMAYACAĞIM 

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında mental anlamda ve vefasızlıktan dolayı yorulduklarını bunu nedenle aday olmayacaklarını ifade etti. Kulluk  sorulara kesinlikle aday olmayacağı şeklinde cevap verdi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ADAY OLMUŞTU   

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk geçtiğimiz sezon aday olmayacağını açıklamış ancak daha sonra yaptığı açıklama ile aday olduğunu ifade etmişti. Kulluk’un Haziran ayında yapılacak kongreye kısa bir zaman kala aynı şekilde tekrar aday olacağı da merak ediliyor.

HENÜZ RESMİ BİR ADAY AÇIKLAMASI GELMEDİ 

İttifak Holding Konyaspor'da genel kurulun yapılmasına 10 gün kalmasına karşın henüz aday çıkmadı. 

 Yönetimin son yaptığı basın toplantısının ardından bu hafta içinde bir hareketliliğin olması bekleniyor. camianın desteğini alacak bir aday için kulislerde görüşmelerin sürdüğü kaydediliyor. Konyaspor'da mevcut başkan Hilmi Kulluk, perşembe günü yaptığı açıklamada kesin olarak aday olmayacağını ve görüşünün net olduğunu açıklamıştı. 

KULLUK’UN CİDDİ DELEGE SAYISI VAR 

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk göreve geldiği anda delege sayısını arttırdı. Kulluk göreve geldiğinde yaklaşık 200 olan delege sayısını 3 yıllık süreçte 600’e çıkarttı. Kulluk’un döneminde Konyaspor genel kurul üyesi olan delegelerin çoğunun kendisine yakın olduğu ve ciddi anlamda bir desteğe sahip olduğu biliniyor 

SPOR SERVİSİ   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.