Konyaspor bunu bile yapamadı

Konyaspor bunu bile yapamadı

Arabam.com Konyaspor son haftalarda yaşadığı düşüşle galibiyeti unuttu. Yeşil-beyazlı ekip son galibiyetini Kayseri deplasmanında alırken iç sahada ise Ümraniye’ye karşısında 3 puanı hanesine yazdırmıştı 

Arabam.com Konyaspor son oynadığı 14 maçta sadece tek galibiyet alarak büyük bir düşüş yaşarken art arda 4 maçtan ise gol atamadan ayrıldı  Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı Ümraniyespor maçının ardından 14 maç oynarken son galibiyetini ise  14. haftasında Kayserispor 2-1’lik skorla aldı. Anadolu Kartalı bu maçın ardından oynadığı 8 maçta ise 3 beraberlik 5 yenilgi aldı. Konyaspor son iç saha galibiyetini ise sezonun 8. hafta maçında 1-0’lık skorla Ümraniyespor karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından oynadığı 14 maçta sadece tek galibiyet alabildi. Sadece Kayseri deplasmanında kazanan Konyaspor diğer 13 maçta ise 6 yenilgi 7 beraberlik aldı.  Ligde 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu evinde Giresunspor karşısında galibiyet arayacak. 

120.jpg

KONYASPOR 4 MAÇTIR GOL BİLE ATAMIYOR 

Haftalardır kötü bir gidişat içinde olan Konyaspor galibiyete hasret kalırken son 4 maçta ise rakiplerine gol dahi atamadı.  

İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan takımın başına Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic’i getiren yeşil-beyazlı ekip hiç tahmin etmediği bir tablo ile karşı karşıya kaldı. Konyaspor yeni teknik adamıyla çıktığı 4 lig bir kupa maçını kaybetti. Ligde art arda 4 yenilgi alan Sırp teknik adamın takımının rakiplerine gol atamaması ise farklı bir istatistik olarak tarihe geçti.
Son 4 maçta rakiplerine gol dahi atamayan yeşil-beyazlı ekip kalesinde ise 8 gol birden gördü. Sezon başında 7 hafta kalesinde gol görmeyen Konyaspor Galatasaray maçıyla birlikte 16 haftada toplam 26 gol yedi.

SPOR SERVİSİ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum