Konyaspor bugün dinlenecek
Süper Lig’e verilen milli arayı çift antrenmanlar ve hazırlık maçıyla yoğun bir şekilde geçiren Konyaspor bugünü dinlenerek geçirecek.
Dün Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı. 8’e 8 oyun ile devam eden antrenman, aerobik güç çalışması ile tamamlandı. Yeşil-beyazlılar gerçekleştirdiği antrenmanın ardından 1 günlük izne ayrıldı. Bugünü izinli geçirecek olan Konyaspor, 20 Kasım Perşembe günü saat 16:00’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Yeşil-beyazlılarda perşembe günü ile beraber maç gününe kadar 4 antrenman daha yapacak. Konyaspor 23 Kasım pazar günü yapacağı antrenman ile birlikte Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Kaynak:Haber Merkezi





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.