Konyaspor bu maçı kazanmak istiyor

Konyaspor bu maçı kazanmak istiyor

Konyaspor yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Rakibi karşısında galibiyeti bulunmayan yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanmak istiyor. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak

İ.H. Konyaspor Süper Ligin 40. hafta maçında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Deniz Caner Özaral yapacak. 

 Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mert Güzenge olacak

SÜPER LİGDE 8. RANDEVU

Göztepe ve Konyaspor bugünkü maçla birlikte 8. kez karşı karşıya gelecek. Şuana kadar Süper Lig'de Göztepe ile 7 maça çıkan Yeşil-beyazlı ekip 5 yenilgi ve 2 beraberlik elde ederek  rakibine hiç üstünlük kuramadı .Bu sezonun ilk yarısında Medaş Konya Büyükşehir Stadı'ndaki maçı Göztepe 3-2 kazanmıştı.

 45 puan ile 11. basamakta yer alan ligde kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip kalan 3 maçını da kazanmak istiyor. Konyaspor bu sezon hiç başaramadığı 3 maçlık galibiyet serisini kalan maçlarında yakalamak istiyor.

AMİR CEZALI 3 OYUNCU SINIRDA 

Göztepe maçında sarı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Milosevic ve Alper Uludağ da takımdaki yerlerini  alamayacak. Konyaspor’da Sokol Cikalleshi, Nejc Skubic ve Oğuz Kağan Güçtekin ise kart sınırındaki oyuncular. Kart cezasını tamamlayan Artem Kravets’in maça yedek başlaması bekleniyor.

GÖZTEPE’DE SON DURUM 

Mihojevic'in sakatlığının sürdüğü sarı-kırmızılılarda Titi'den sonra Tripic de hafta başında takımdan ayrılmıştı. Sezonun son 3 haftası öncesi puan tablosunda rahat konumda olan iki ekipten 9'uncu sıradaki Göztepe'nin 51, 11. Konyaspor'un ise 45 puanı bulunuyor. Oynadığı son 3 maçta Karagümrük ve Trabzonspor'la 1-1 berabere kalıp, Antalyaspor'u deplasmanda 3-2'yle geçen Göz-Göz, bu randevuyla eski teknik patronu İlhan Palut'a da rakip olacak. Palut, geçen sezondan beri 1.5 yıldır çalıştırdığı Göz-Göz'den ayrılarak sezonun ikinci yarısında Konyaspor'un başına geçmişti.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.