Konyaspor Basketbol’dan Başkent zaferi

Konyaspor Basketbol’dan Başkent zaferi

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 2023-2024 sezonu 11. hafta karşılaşmasında Konyaspor Basketbol deplasmanda Gölbaşı TED Ankara Kolejliler'i 73-71 yendi.

Yeşil-beyazlı ekip 7. galibiyetini alırken Play-Off yolunda önemli bir adım daha attı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk çeyreği 18-16 önde tamamlamayı başardı. 2. çeyrekte de oyun hakimiyetini rakibine kaptıran dev kartallar, soyunma odasına 42-35’lik skorla geride girdi.

Konyaspor, üçüncü çeyreğe de kötü başlarken final bölümüne 64-54 mağlup girerken, mücadelenin son bölümünde özellikle Merthan Mutlu ve Myles Mack’ın sayıları ile parkeden 73-71 galip ayrıldı. Bu sonuçla beraber üst üste 2 toplamda ise 7. galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip, maç fazlasıyla beşinci sıraya yükseldi. Konyaspor Basketbol, 12.hafta maçında evinde Semt 77 Yalovaspor’u konuk edecek.

Karşılaşma sonunda konuşan Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli oyuncularının son bölümdeki performansının takdire şayan olduğunu söyleyerek: “ İyi oynamadığımız bir deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum. Maçın son bölümünde oyuncularımın sahaya yansıttıgı karakter benim için çok değerli. Bunun için hepsine özel olarak çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.