Konyaspor Basketbol’da gözler play-off'a çevrildi 

Konyaspor Basketbol’da gözler play-off'a çevrildi 

Basketbol 1. Ligi’nde normal sezon bu hafta bitecek. Ligde Manisa Büyükşehir Belediyespor direkt olarak Süper Lig’e çıktı.

Basketbol 1. Ligi’nde normal sezon bu hafta bitecek. Ligde Manisa Büyükşehir Belediyespor direkt olarak Süper Lig’e çıktı. İkinci takım play-off'un ardından belli olacak. Konyaspor, play-off öncesi son maçta 8 Mayıs Pazar günü evinde Manisa'yı konuk edecek

Ligde 30 haftalık normal sezon periyodu bu hafta sona erecek. 16 takımın yer aldığı ligin normal sezon periyodunda şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu. Manisa temsilcisi, taraftarının önünde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek direkt olarak adını Basketbol Süper Ligi’ne yazdırdı ve tarihinde bir ilke imza attı. Ligde bir takım daha Süper Lig’e çıkacak. Bu hafta yapılacak maçların ardından play-off eşleşmeleri de belli olacak. 8 takımın yer alacağı play-off etabı sonrasında bir takım daha Süper Lig’e çıkacak. Normal sezon periyodunda ligi daha üst sırada tamamlayan takımlar saha avantajına sahip olacak.

Geçtiğimiz hafta kümede kalma savaşı veren Fethiye Belediyespor’u deplasmanda 116-78 mağlup eden ve çıkışını sürdüren Beysu Konyaspor, play-off öncesi oynanacak son haftaya ligde 3. sırada giriyor. Dev Kartallar, 8 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçı da kazanması halinde sezonu 3. sırada tamamlayacak ve 8. sırada yer alacak takımla play-off çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.