Konyaspor Basketbol’da küme düşme korkusu

Konyaspor Basketbol’da küme düşme korkusu

Konyaspor basketbol, evinde konuk ettiği OGM Ormanspor’a 85-83yenildi. Yeşil-beyazlı ekip bu bu sonuçla 16'ıncı yenilgisini alarak düşme hattına bir adım daha yaklaştı.

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Liginde mücadele eden Konyaspor Basketbol sezonun 26. hafta maçında Ankara temsilcisi OGM Ormanspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı takım, maç boyunca başa baş geçen mücadeleyi 85-83kaybederek bu sezonki 16.yenilgisini aldı.

Maçta ilk yarıda her iki takımda karşılıklı sayılar bulurken, konuk takım OGM Ormanspor ilk çeyreği 22-20, ikinci periyodu ise 37-36 önde tamamlamayı başardı.

İkinci yarıya da takımlar karşılıklı sayılar buldu. İkinci periyodun son bölümünde üst üste sayılar bulan dev kartallar, oyunun hakimiyetini eline aldı ve final bölümüne 59-53 önde girmeyi başardı.

Son bölümde özellikle yine rakibine karşı basit hatalar yapan dev kartallar, son saniye basketi ile parkeden 85-83 mağlup ayrıldı.

Yardımcı koç Barış Özcan idaresindeki Konyaspor, bu sonuçla 16.yenilgisini alarak düşme hattına bir adım daha yaklaştı.

Dev kartallar, 27.hafta maçında 4 Mart’ta deplasmanda Balıkesir BŞB’ye konuk olacak.

Öte yandan karşılaşmayı Konyaspor Kulübü başkanı Ömer Korkmaz, futbol şube sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, 1922 Konyaspor Başkanı Osman Baharoğlu, Konyaspor basın sözcüsü Yunus Derebağ ve Sportif direktör Ali Çamdalı da izledi

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.