Konyaspor Basketbol Balıkesir’e tur için gitti 

Konyaspor Basketbol Balıkesir’e tur için gitti 

Türkiye Basketbol Ligi'nde PlayOff serisinin 2. maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak, Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol Balıkesir’e gitti.

Konya'da oynanan ilk maçı 75-72 kazanan yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısına 1-0 avanta ile çıkacak. Cuma günü saat 15:00’da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka TBF Tv’nin Youtube hesabından naklen yayınlanacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye, Cuma günü oynanacak maça 10 avantajı ile çıkan Konyaspor takımını iç sahada mağlup edip, seriyi 3. maça götürmek istiyor. Diğer senaryo da Konyaspor kazanırsa Balıkesir Büyükşehir play-off’lara veda edecek.

Konyaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Koray Uzunhasan, “Konya zâten zor bir deplasman ve takım olarak da güçlüler. Çekişmenin en üst seviyede olduğu bir maç izledik. Son top sayı olsa, maç uzatmalara gitse, belki başka şeyler konuşuyor olurduk. Ama olmadı. Bazen top sizi sevmiyor maalesef. Daha hiçbir şey bitmiş değil. Kendi evimizde oynayacağımız dolu dolu bir 40 dakika var. Seriyi 3. maça götüreceğiz kısmetse. Takım olarak buna kenetlenmiş durumdayız.” şeklinde yorumladı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.