Konyaspor Basketbol Play-Off’a galibiyetle başladı

Konyaspor Basketbol Play-Off’a galibiyetle başladı

Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında sahasında TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip mücadeleyi 96-86 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

Serinin 2. maçı Cuma günü Ankara’da oynanacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini rakip Ankara Kolejliler kazandı. 23-25 İkinci çeyrekte rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar devre arasına 48-48 berabere girdi.

3.çeyrekte rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Konyaspor Basketbol bu periyodu 72-67 önde kapatırken, karşılaşmayı 96-86 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlılar serinin ikinci maçını 20 Mayıs Cuma günü Ankara’da oynayacak.

TED Ankara Kolejliler maçını Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu da takip etti.

 

fs-vuycx0aexqhy.jpg

TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında sahasında TED Ankara Kolejliler’i 96-86 yenen Konyaspor’da baş antrenör Engin Gençoğlu tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve taraftarın takımlarını desteklemeye devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Gençoğlu:

“Play-Off'un ilk maçları , ilk serileri hep zordur. Seyircimizin müthiş enerjisi bizi ateşledi ve maçı kazanmamızda büyük etken oldular. İlk günden beri bizim bir tane hedefimiz var o da Süper Lig. Hedefimize ulaşmamıza 7 galibiyet kaldı. Biz takım olarak inanıyoruz bize desteği bırakmayın.” dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.