Konyaspor Basketbol Bornova deplasmanında 

Konyaspor Basketbol Bornova deplasmanında 

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol sezonun 26. hafta maçında deplasmanda yarın Bornova Belediyespor ile karşılaşacak.

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol sezonun 26. hafta maçında deplasmanda yarın Bornova Belediyespor ile karşılaşacak. Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. 

Sahasında aldığı Denizli ve Manisa yenilgilerin ardından normal sezon şampiyonluğu yolunda havlu atan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket, kalan dönemde hata yapmak istemiyor. 5. sırada yer alan Dev Kartal, kalan maçlarını kazanmanın hesabını yapıyor. Cengiz Karadağ'ın öğrencileri, normal sezonda kalan 5 maçı da kazanarak sezonu 2. sırada bitirmek için mücadele verecek. Konyaspor, ikinci sırada yer alan Samsunspor ile sahasında oynayacağı maç bu hedef için belirleyici olacak. Yeşil-beyazlı ekip, bu hedefini gerçekleştirmesi durumunda play-off turunda tüm turlarda saha avantajını elinde bulunduracak. 

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde (TBL) normal sezonun bitmesine 5 hafta kaldı. Son 10 maçını kazanan Denizli Basket liderliğini sürdürürken, aynı galibiyet sayısındaki Samsunspor da zirvenin ortağı konumunda bulunuyor. Bu 2 ekip, şampiyon olarak direkt Basketbol Süper Ligine çıkmak yolunda avantajlı durumda bulunuyor. Ligdeki play-off yarışı ise nefes kesiyor. Çok sayıda takım play-off yarışı içinde yer alırken, kalan 5 hafta nefes kesecek. 

Ligde 26. haftanın maç programı şu şekilde:

Bugün:

14.00 Samsunspor-Semt77 Yalovaspor (Mustafa Dağıstanlı)

15.45 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor-Akhisar Belediye Basketbol (Şehit Polis Recep Topaloğlu)

17.30 Finalspor-Sigortam.net (Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi)

Yarın:

14.00 Bornova Belediyespor-Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol (Altındağ Atatürk Spor Kompleksi)

15.45 Nadir Gold İstanbul Basket-BUDO Gemlik (Caferağa)

17.30 Ankara Anadolu Basket-Manisa Büyükşehir Belediyespor (TOBB ETÜ)

12 Nisan Pazartesi:

17.00 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket (Kurtdereli)

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.