Konyaspor Basketbol  Balıkesir’e takıldı 

Konyaspor Basketbol Balıkesir’e takıldı 

Beysu Konyaspor Basketbol, Misli.com  Basketbol Erkekler 1. Ligi’nin 26. haftasında deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Beysu Konyaspor Basketbol, Misli.com  Basketbol Erkekler 1. Ligi’nin 26. haftasında deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar rakibine 109-102 mağlup oldu. Beysu Konyaspor karşılaşmanın ilk çeyreğini 31-24 önde kapattı.

İlk çeyrekteki oyununu ikinci çeyreğe taşıyamayan yeşil-beyazlılar devre arasına 50-54 mağlup girdi. 3.çeyrekte rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Beysu Konyaspor Basketbol bu periyodu 84-76 önde kapatırken, karşılaşmayı 109-102 kaybetti.

KADRO DERİNLİĞİMİZ YOK 

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'a 109-102 kaybeden Beysu Konyaspor'da koç Engin Gençoğlu, kadrolarının derin olmadığını ve tüm oyuncuların yüzde yüz performansla oynamaları gerektiğini söyledi. 

Gençoğlu. "Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Lig sıralamasında önemli bir avantajı kaçırdık. Bornova maçından sonra da söylemiştim. her maçı atarak kazanamayız. Deplasmanda 102 sayı atarak kaybettik. Bornova maçından sonra oynadığımız 4 karşılaşmada yediğimiz sayı ortalamasını 75'e çekmişken Balıkesir maçında potamızda gördüğümüz 109 sayı kabul edilemez. Biz kadro derinliği olan bir takım değiliz. O yüzden her oyuncumuzun yüzde yüz performansını. enerjisini ve dikkatini sahada göstermesi gerekiyor. 2-3 oyuncumuzun form düşüklüğünü ve sahada enerjisizliğini tolere edecek bir kadromuz yok. Bu mağlubiyetten gereken dersleri çıkarmalıyız. Süper Lige çıkma hedefine ulaşmamız için daha çok kenetlenip. daha çok tüm enerjimizi ve konsantrasyonumuzu sahaya yansıtmalıyız. Tek hedefimiz Süper Lige çıkmak' ifadelerini kullandı. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.