Konyaspor Basket tutulmuyor

Konyaspor Basket tutulmuyor

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 7. haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i deplasmanda 86-69 yenerek liderliğini sürdürdü

Maça iyi başlayan ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ilk çeyrek 26-19 önde kapattı. 2. çeyrekte önce farkı kapatan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, soyunma odasına 1 sayı farkla 34-33 önde gitti. 3.çeyrekte farkı biraz daha açan yeşil-beyazlılar son çeyreğe 55-51 önde girdi. Son çeyreğe çok başlayan Konyaspor farkı açtı. Yeşil-beyazlılar mücadeleyi 86-69 kazandı.

Bu sonuçla birlikte üst üste 5. galibiyetini alan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, liderliğini devam ettirdi. Yeşil-beyazlılar Türkiye Basketbol Ligi’in 8. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da Oğulcan Baykan 18 sayı, 14 ribauntla double double yaparken 6 da asist üretti ve maçın yıldızı oldu. Yeşil-beyazlılarda Kaan Sarıaslan 17, Duşan Cantekin 14, Hazer Avci ve Erkin Şenel 12, Murat Can Esen 11 ve Cengiz Aydın Ergen de 2 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Ev sahibi ekipte ise Ümit Sonkol 18 sayıyla en çok skor üreten isim oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.