Konyaspor Basket erteleme sınavında

Konyaspor Basket erteleme sınavında

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket, Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen 17. hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda GCT Düzce ile karşılaşacak. Düzce Kalıcı Konutlar Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 17.00'de başlayacak.

Üst üste aldığı galibiyetler ardından çıkışa geçen yeşil-beyazlı ekip, bu süreçte Bornova Belediyespor, İstanbul Basket, Mamak Belediyespor ve Gemlik karşısında kazandı. Toplamda 11. galibiyetini alan Cengiz Karadağ'ın ekibi, ligde 7. sıraya yükseldi.

Konyaspor’un rakibi Düzce son haftalarda çıkış yakalayan ekipler arasında. Kocaeli ekibi oynadığı son 3 maçını kazandı.

Bir maçı eksik olan Konyaspor Basket, şu ana kadar ligde oynadığı 18 maçta 11 galibiyet ve 7 yenilgi aldı. Ligde 7. sırada yer alan Cengiz Karadağ'ın ekibi, play-off yolunda çıkışını kalan haftalarda da sürdürmek amacında. Yeşil-beyazlı ekip, bugün Düzce ile karşılaşacak. Kocaeli ekibi 17 maçta 10 galibiyet 7 yenilgi alarak haftaya 12. sırada girdi.

Dev Kartal, Düzce’yi mağlup ederek hem galibiyet serisini 5 maça çıkarmak hem de play-off yarışında yerini sağlamlaştırmak amacında.

Ligde bu hafta yine lider değişti ve Akhisar Belediyespor yeniden zirveye yükseldi. Gemlik'i rahat geçen Manisa ekibi, haftaya lider giren Samsunspor'un deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespora mağlup olmasıyla yeniden ilk sıraya yerleşti. 11 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği TBL, son yılların en çekişmeli sezonuna sahne oluyor. Takımlar yaptıkları hamlelerle kadrolarını güçlendirirken, Süper Lig'e çıkmanın da hayalini kuruyor. Şu ana kadar sadece tek galibiyet alabilen İstanbul Basket son sırada kalmaya devam ediyor

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.