Konyaspor Başakşehir maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Konyaspor Başakşehir maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Konyaspor ligde kalma adına oldukça kritik bir mücadeleye çıkacak. Başakşehir ise karşılaşmadan galibiyetle ayrılması şampiyonluğa 1 adım kalacak...

Süper Lig’de ligin hem alt hem de üst sıralarını yakından ilgilendiren bir mücadele oynanacak.

Ev sahibi Konyaspor 30 puanla 17. sırada yer alırken düşme hattından çıkmak için mutlak 3 puana ihtiyacı var. Deplasman ekibi Başakşehir ise bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa bir sonraki mücadelesinde şampiyonluğunu ilan edebilecek.

66 puanla ligin zirvesinde yer alan Başakşehir’i 62 puanla Trabzonspor takip ediyor. İstanbul ekibinde eksik oyuncu yer almazken Konyaspor’da Guilherme ve Hurtado sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek.

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 

Topla oyun ve 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışmayla sona erdi. Antrenmana tedavisine devam edilen Paolo Hurtado katılmadı.

KONYASPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA İZLENECEK?

Şampiyonluk yarışını ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren maç 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 21:00’de oynanacak.

Cüneyt Çakır’ın yöneteceği maç Bein Sports 2 ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.