Konyaspor Akdeniz’de 3 puan avında

Konyaspor Akdeniz’de 3 puan avında

Lig ikinciliği zora giren Konyaspor 3. sıradaki yerini korumak için yarın Antalya deplasmanına çıkacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak

İ.H. Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 36. haftasında deplasmanda yarın Antalyaspor ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.   

Karşılaşmayı Mete Kalkavan'ın yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam yapacak. Mücadelede dördüncü hakem Emre Kargın olacak. 

2.’LİK OLMAZSA 3.’CÜLÜK

Trabzonspor'un ardından Şampiyonlar Ligi'ne katılacak ikinci takım olma yarışında Konyaspor ile Fenerbahçe arasında devam ediyor. Konyaspor’un Fatih Karagümrük mağlubiyetiyle Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 4’e çıktı. Yeşil-beyazlılar, kalan 3 haftada puan kaybı yaşamak istemezken, Fenerbahçe’nin puan kaybını bekleyecek. Konyaspor, Şampiyonlar Ligi’ne gidememesi durumunda ligdekini konumu olan 3.’lüğünü koruyarak Avrupa Kupalarına katılmak istiyor.

BAŞAKŞEHİR BERABERE KALDI 

Konyaspor’un ligdeki en yakın takipçisi Medipol Başakşehir sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Bu zorla karşılaşmadan  bir puanla ayrılan İstanbul ekibi puanını 61’e çıkartarak Yeşil-beyazlı ekipye arasındaki farkı da 3’e indirmiş oldu.Konyaspor Antalyaspor deplasmanından galip geldiği takdirde puan farkını 6’ya çıkartarak son iki haftaya 3.’yük adına daha umtulu girmiş olacak.Yeşil-beyazlı ekip Antalya deplasmanından beraberlikle döndüğü takdirde ise puan farkı  tekrar 4’e yükselecek. 

ADİL CEZASINI TAMAMLADI 

Konyaspor’da Yeni Malatyaspor mücadelesinde gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen ve Fatih Karagümrük maçında takımını yalnız bırakan genç stoper Adil Demirbağ, cezasını tamamladı. Başarılı futbolcu, ligde Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyebilecek. Genç stoper bu sezon 28 maçta forma giyerken, 17 maçta ise ilk 11'de yer aldı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.