Konyaspor Akademi’den sporculara önemli eğitim

Konyaspor Akademi’den sporculara önemli eğitim

Tümosan Konyaspor Kulübü Akademisi Hakemlik ve Futbol Oyun Kuralları Eğitim Semineri düzenlendi.

Akademi U14 ve U15 yaş grubunun katıldığı seminerde, Sporda Dürüstlük Eğitim Programı
Irkçılık Ve Ayrımcılıkla İlgili Eğitim Programı, Anti Doping Hakkında Eğitim Programı,
Futbol Sosyal Sorumluluk Stratejisi Eğitim Programı başlıkları ile futbolculara eğitim verildi
MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın toplantısı odasında gerçekleşen seminerlerde Hakem Eğitimcisi Dr. İbrahim Çetin tarafından "Hakemlik ve Oyun Kuralları" ,Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Hakan Ünal tarafından "Sporda Dürüstlük ve Irkçılık Ve Ayrımcılıkla İlgili Eğitim” ,Atletik Performans Antrenörü Selver Say tarafından "Futbol Sosyal Sorumluluk Stratejisi" ve Fizyoterapist M.Talha Doğan' tarafından "Anti Doping" konularında bilgilendirme yapıldı.

whatsapp-image-2024-03-21-at-12-59-32-2.jpeg
SPORCULARIMIZA SADECE SAHA İÇİ DEĞİL SAHA DIŞINI DA ÖĞRETİYORUZ
Konyaspor Kulübü Gençlik Geliştirme sorumlusu Hakan Ünal sporculara saha içi antrenmanları futbol tekniklerinin dışında iyi bir sporcu, iyi bir birey nasıl olur bunun eğitimini de verdiklerini söyleyerek bu tür organizasyonların devam edeceğini ifade etti.
Ünal: “ Konyaspor Akademisi olarak sporcularımızı hem örnek bir sporcu hem de örnek birer birey olarak yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Saha içindeki antrenman taktikleri, hırs mucüdale gücü ne kadar önemli ise saha dışında futbolu etkileyen durumlar da bizim için o kadar önemli. Sporcu saha dışındaki davranışları ve iletişimi ile de örnek bir birey olmak zorunda. Saha içerisinde sporculuğu ile saha dışında da davranışları ile örnek olmalı. Konyaspor Futbol Akademisi olarak bu felsefe ile hareket ediyoruz. Düzenlediğimiz bu tip seminerlerle sporcularımızın Konyaspor’u hem saha içerisinde hem de saha dışında temsil ettiğinin ve bunun farkında olmalarının eğitimlerini veriyoruz. Eğitim seminerimizde Sporda Dürüstlük, Irkçılık Ve Ayrımcılıkla İlgili Eğitim, Anti Doping Hakkında Eğitim ve Futbol Sosyal Sorumluluk Stratejisi konusunda bilgilendirmeler yaptık. Bu seminerlerimiz belli aralıklarla devam edecektir” diye konuştu

whatsapp-image-2024-03-21-at-12-59-34.jpeg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum