Konyaspor Akademi’den milli oyunculara ziyaret

Konyaspor Akademi’den milli oyunculara ziyaret

Konyaspor Akademisi Konya’da kamp yapan ve Konyalı teknik direktör Selçuk Erdoğan’ın çalıştırdığı U15 Milli takımını ziyaret etti.

Yeşil-beyazlı kulübün alt yapısından sorumlu yönetim kurulu üyesi İsmail Yazıcı Konyaspor Akademisi Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakan Ünal, altyapı koordinatörü Mustafa İnce, spor okulları sorumlusu İbrahim Yaprakçı U15 milli takımını ve Konyalı teknik direktör Selçuk Erdoğan’ı ziyaret etti. Konyaspor Akademi ekibi ziyarette U15 milli takımda forma giyen Konyasporlu Efe Seçil ve Ercan Hanbay ile de görüştü. Konyaspor Alt yapısından sorumlu yönetim kurulu üyesi İsmail Yazıcı Konyalı teknik adam Selçuk Erdoğan’a yeşil-beyazlı takımın formasını hediye ederken Erdoğan’da milli takım formasını Konyaspor’a armağan etti. Konyaspor Akademi ekibi Milli Takım ve Selçuk Erdoğan’a oynayacakları iki karşılaşmada başarı dileğinde bulundu. U15 Milli Takım Teknik Direktörü Selçuk Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Konyaspor Akademi’nin çalışmalarını yakından takip ederek takdir ettiklerini söyledi.

whatsapp-image-2023-10-12-at-15-30-17.jpeg

Konyaspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakan Ünal, ziyaretle ilgili olarak, “ Konyalı teknik direktörümüz Selçuk Erdoğan’a ve U15 milli takımına ziyarette bulunduk. Kendilerini burada görmekten mutlu olduğumuzu söyledik ve oyanayacakları maçlarda kendilerine başarı diledik. Bildiğiniz gibi U15 milli takımında akademimiz formasını giyen iki oyuncumuz yer alıyor. Ziyarette oyuncularımız Efe Seçil ve Ercan Hanbay ile görüşerek durumlarını sorduk ve maç öncesinde kendilerine moral verdik. Ziyaretin son bölümünde ise Konyaspor Akademisi ile Milli takımlar alt yaş kategorilerinin iletişimini güçlendirme adına yapılacak çalışmaları konuştuk. Selçuk Erdoğan hocama, Efe ve ercan ile birlikte U15 milli takımımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.