Konyaspor 7 oy kullanacak

Konyaspor 7 oy kullanacak

Türkiye Futbol Federasyonu 16 Haziran’da yeni başkanını seçecek. Seçimlerde Konyaspor Kulübü'nün oy kullanacak olan delege listesi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonunda 16 Haziran’da yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul için geri sayım sürerken, TFF seçimlerinde Konyaspor adına oy kullanacak olan delegeler ise belli oldu.

Nihat Özdemir'in istifasından sonra TFF Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Servet Yardımcı'nın 16 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday olup olmayacağı konusunda belirsizlik sürerken, Gaziantep FK'nin eski başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıklamıştı.

16 Haziran'da Ankara'da yapılacak seçimlerde toplam 311 delegenin kullanacağı oylar yeni başkanı belirlemeye hazırlanırken, Konyaspor kulübünün kimi destekleyeceği ise şu ana kadar netleşmezken, oy kullanacak isimler ise belli oldu.

Konyaspor yönetiminde, Başkan Fatih Özgökçen ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Mehmet Akcan, Nuh Kaygısız, Kazım Küçükçöğen, Sertaç Tuza, Hakkı Polat ve Muammer Akın’ın TFF seçimlerinde oy kullanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.