Konyaspor 6 maçtan 18 puan almak istiyor

Konyaspor 6 maçtan 18 puan almak istiyor

Ümraniyespor galibiyetiyle moral depolayan ve yeniden çıkışa geçen temsilcimiz arabam.com Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, Dünya Kupası’na kadar oynayacakları 6 maçta 18 puan almayı hedeflediklerini açıkladı

Temsilcimiz Konyaspor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Teknik Patron İlhan Palut, takımına yeni hedefler koydu. Ligde zirve yarışından Konyaspor'da hedef 6 maçta 18 puan almak. 

YENİ HEDEF 6 MAÇTA 18 PUAN

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray yenilgisini sahasında 1-0'lık Ümraniyespor galibiyetiyle telafi eden Konyaspor, zirveden uzaklaşmamak için kolları sıvadı. Anadolu Kartalı'nda yeni hedef; Dünya Kupası nedeniyle 13 Kasım'dan sonra ara verilecek ligde 6'da 6 yapmak olacak. Teknik direktör İlhan Palut, bu hafta Antalyaspor deplasmanıyla birlikte galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

"TARAFTARLARIMIZLA TARİH YAZACAĞIZ"

Bu periyotta sahasında iki, deplasmanda dört maça çıkacak yeşil-beyazlılarda Palut, takımına çok güvendiğini belirtti. "Zor olanı başarıp iz bırakmalıyız" diyen başarılı teknik adamın oyuncularını, "Sahamızda G.Antep ve K.Paşa, deplasmanda Antalya, Adana Demir, Trabzon ve Kayseri maçları hedefimizi belirleyecek. Dünya Kupası arasına 18 puanla girecek kaliteye sahibiz. Taraftarımızla birlikte yine tarih yazacağız" diye motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

ŞEHİÇ YENİDEN KALEDE OLACAK

Antalyaspor hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Konyaspor'da moraller yerinde. Geçen hafta kırmızı kart cezalısı olduğu için Ümraniye maçında oynayamayan Boşnak Kaleci İbrahim Şehiç, Antalyaspor maçında yeniden kaleye geçecek. Ligin en istikrarlı kalecileriden biri olan Şehiç, hem Konyaspor'u hem de ülkesi Bosna-Hersek Milli takımını da sırtlamaya devam ediyor.  Yeniden ilk 11'de forma giyecek olan takım kaptanı Şehiç, Konyaspor'un güvendiği en önemli isimlerden birisi. 

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum