Konyaspor 500 bin euro ödeyip almıştı! Şimdi bedava gidecek

Konyaspor 500 bin euro ödeyip almıştı! Şimdi bedava gidecek

Tümosan Konyaspor’da Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo devre arasında takımdan ayrılacak. 500 bin euro ödenip alınan Calvo şimdi bedava gidecek.

Sözleşmesi gereği 11 Ocak'ta bonservisini eline alacak olan tecrübeli stoper Calvo'ya, Türkiye dahil Arabistan ve Meksika kulüplerinin de ilgisi bulunuyor. Bu sezon Konyaspor formasıyla 14 resmi maçta görev alan Kosta Rikalı oyuncu kariyerini Türkiye'de sürdürmek istiyor.
Ülkesinin milli takımıyla son Dünya Kupası'nda da görev yapan 31 yaşındaki stoper, golcü kimliği ile de ön plana çıkıyor. Milli Takımında 89 maça çıkan Calvo, savunma bölgesinde görev yapmasına karşın 11 gol kaydetti.

whatsapp-image-2023-12-28-at-13-31-33.jpeg

SÖZLEŞMESİNDEKİ SERBEST KALIR MADDESİ YÖNETİM HATASI

Yeşil-beyazlı ekipte yeni sezonda yapılan transferler kadar daha önceki transferlerdeki hatalı sözleşmeler kulübün başına bela olmaya devam ediyor. Konyaspor son olarak Calvo’nun sözleşmesiyle ilgili sıkıntı yaşıyor. Yeşil-beyazlı kulübe geçtiğimiz sezonun başında ABD ekibi San Jose'den 500 bin Euro bedelle transfer olan Calvo sözleşmesindeki madde gereği devre arasında takımdan ayrılabilir.

Francisco Calvo yeşil-beyazlı forma ile şuana kadar 54 maça çıkarken 4 gollük katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum