Konya'nın ilçesine milyonlarca liralık yatırım

Konya'nın ilçesine milyonlarca liralık yatırım

Konya Akşehir’e Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan kapalı pazar yerinin açılışı AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katılımıyla yapıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Akşehir’de esnafla ve vatandaşlarla buluşarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kapalı Pazar Yeri’nin açılışını gerçekleştirdi.

Akşehir Kapalı Pazar Yeri’nin açılış programında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve 6.350 metrekare alanda hizmet veren kapalı pazar alanının bugünkü değeriyle 21 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

ALTAY AKŞEHİR’E YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, göreve geldikleri günden itibaren “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla 42 bin kilometrekarelik alanın tamamına en iyi şekilde hizmet götürebilmek için gece gündüz demeden gayret ettiklerini ifade etti. Başkan Altay sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece merkezde değil; tüm ilçelerimizde kalkınmayı sağlamak ve hemşerilerimize müreffeh bir yaşam sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda da Akşehir’imize çok önemli çalışmalar yaptık. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 2022 fiyatlarıyla 600 milyon liralık yatırımı Akşehir’imize kazandırmış olduk. Hayırlı olsun.”

AKŞEHİR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de şunları söyledi: “Hayal bile edemeyeceğimiz büyük eserler AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımız sayesinde, onun liderliğinde ulaştı. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde, Konya’mızda da büyük yatırımlar aldık. Akşehirliler bu imkanlardan elimizden geldiği kadar yararlandı. Gıda Organize Sanayi Bölgemizin izinleri çıktı. Hastanemizi yeni yapmıştık, yetmiyor. Şimdi 150 yatak ilavesi ihalesi yapıldı. Yine, Akşehir Adliyesi’ni Akşehir’e yakışır bir şekilde yakın noktadaki yerine onun da ihalesi yapılmak üzere. Önümüzde yine yapacaklarımız var. İçinizden bir kardeşiniz olarak emrinizde, hizmetinizdeyiz. Ve en iyisine layık olduğunuzu biliyorum. Bugün burada bu kapalı pazar yerinin açılışını yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanıma, Akşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı bizim kardeşimiz. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Allah’a bin şükür Konya’yı çok güzel temsil ediyor.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.