Konya'nın ilçesine 100 milyon liralık meydan inşa ediliyor! Bitince böyle gözükecek

Konya'nın ilçesine 100 milyon liralık meydan inşa ediliyor! Bitince böyle gözükecek

Konya'nın Cihanbeyli ilçesine 100 milyon lira maliyetle inşa edilen meydan projesinde sona gelindi. Proje tamamlanınca ilçeye yeni bir soluk getirecek.

Konya'nın ilçelerinde çeşitli yatırım projeleri devam ediyor. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise Cihanbeyli'de yapımı devam eden meydan projesi. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yapımı süren "Meydan" projesinde sona yaklaştıklarını söyledi.

merhaba-cihanbeyli.jpg

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi.

cihanbeyli-meydani.jpg

Makamında konuşan Başkan Kale, yıllardır yıllık bütçelerin çok büyük kısmını yatırımlara ayırarak bu konuda en başarılı belediyeler arasında yer aldıklarını ifade ederek, "Her alandaki büyük eserlerle adeta ikinci kuruluş dönemini yaşayan Cihanbeyli’deki çalışmalarımızı meydan projesiyle taçlandıracağız." diye konuştu.

yeni-projeler.jpg

"Çalışmalarda sona yaklaştık" diyen Kale, "İçerisinde sosyal yaşamı destekleyecek yeni üniteler, amfi tiyatro, katlı otopark, toplanma alanı, kafeterya, seyir terasları, ticari alanlar, saat kulesi, millet kıraathanesi, merkez camii restorasyonu, şadırvan, şelale ve rekreasyon alanlarının yer aldığı meydan projemiz Cihanbeyli’ye yeni bir vizyon kazandıracak. İlçemiz yeni dönemde meydanıyla anılacak. Türkiye yüzyılına yakışan bir eser olacak." dedi.

Öte yandan ilçede yeni otogar, öğretmenevi, kamyon garajı ve galericiler sitesinin de inşaatları devam ediyor.

meydan-100-milyon.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum