"Konya'nın ilçelerine önemli hizmetler yaptık"

"Konya'nın ilçelerine önemli hizmetler yaptık"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte ilçelerde önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, “Biz elimizden geldiğince eksikleri gideriyor, Seydişehir’imiz için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla buluştu. Başkan Altay, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Seydişehir’e bağlı Çavuş, Gevrekli, Akçalar, Bostandere, Ketenli, Taraşçı, Kesecik ve Ortakaraören mahallerini ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA İLÇELERİMİZİN YATIRIMLARI ARTTI 

Ziyaretlerde vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelerek görüş ve talepleri yerinde dinleyen Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte Konya sınırlarında bulunan tüm yerleşim yerlerinden sorumlu hale geldiklerine hatırlattı. Konya’nın çok büyük bir coğrafya olduğunu kaydeden Başkan Altay, “168 eski kasabası, beldesi var. 42 bin kilometrekarelik alan. Yeni yasayla birlikte de ilçelerimize önemli hizmetlerde bulunduk. Bu zamana kadar verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de ilçe belediyelerimizle koordinasyonlu bir şekilde çalışarak elimizden geldiğince eksikleri gidermek için, Seydişehir’imiz için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçelerimiz her şeyin en güzeline layık.” dedi. 

ÇİFTÇİMİZİN GELİRİNİ ARTIRMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ 

İlçelerdeki hizmetlerin katlanarak artacağına dikkat çeken Başkan Altay, tarımsal desteklemelerin önemine vurgu yaparak, “Sizlerin bundan faydalanmanızı arzu ediyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirlerinin artırılması bizim en önemli hedefimiz. Burada yaşayan insanlar çok fazla gelir elde etmeliler ki burada yaşamaları devam etsin. Buradaki üretim, ülkemiz için çok önemli ve kıymetli. Özellikle pandemi döneminde, savaş döneminde gördük ki gıda üretimi en az sınırları korumak kadar önemli. Çünkü açken insanın bir şey yapması mümkün değil. Bu yıl da özellikle tarımsal üretim fiyatları çiftçimizin yüzünü güldürecek şekilde.” diye konuştu. 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da ziyaretlerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi’yle koordineli olarak yürütülen hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.