Konya'nın en büyük televizyonu otoparka takıldı! Tam 360 metrekare

Konya'nın en büyük televizyonu otoparka takıldı! Tam 360 metrekare
Konya Büyükşehir Belediyesi, şehirde bir ilke imza atarak Zindankale Katlı Otoparkı'nın dış cephesine dev bir LED ekran kurdu. 360 metrekare alana sahip olan ekran ilgi çekiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehirde bir ilke imza atarak Zindankale Katlı Otoparkı'nın dış cephesine dev bir LED ekran kurdu. Kısa süre önce yeni bir ihale ilanına çıkan Büyükşehir Belediyesi, Kültür Park'ın tam karşısında bulunan 7 katlı ve 669 araç kapasiteli Zindankale Katlı Otoparkı'nın duvarının kullanım haklarını ihaleyle 10 yıllığına kiraladı.

whatsapp-image-2025-04-03-at-09-19-13-2.jpeg

360 METREKARE ALANA SAHİP

Proje kapsamında, otoparkın Kültür Park'a bakan duvarına 30 metre uzunluğunda ve 12 metre yüksekliğinde, toplamda 360 metrekarelik dev bir LED ekran monte edildi. Bu ekran, Konya'da bu büyüklükte bir ilk olma özelliği taşıyor.

whatsapp-image-2025-04-03-at-09-19-12.jpeg

3 BOYUTLU REKLAMLAR YAYINLANMAYA BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu projeyle birlikte, dev ekranda 3 boyutlu reklamlar yayınlanmaya başlandı.

whatsapp-image-2025-04-03-at-09-19-13.jpeg

Şehrin merkezi ve işlek noktalarından biri olan Kültür Park çevresinde yer alan bu ekran, hem görsel bir şölen sunuyor hem de reklam verenler için dikkat çekici bir platform oluşturuyor.

Kaynak:Erkant Uysal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum