Konya’nın en büyük marketinden alışveriş yapan vatandaş fiş paylaşıp, isyan etti: Neyse ki poşet 25 kuruş!

Konya’nın en büyük marketinden alışveriş yapan vatandaş fiş paylaşıp, isyan etti: Neyse ki poşet 25 kuruş!

Konya’da bir vatandaş, sabahın erken saatlerinde şehrin en büyük ulusal market zincirlerinden biri olan Meram’daki marketten, alışveriş yaptı. Yaptığı alışverişin fişini paylaşan vatandaş, hayat pahalılığını gözler önüne serdi.

Konyalı o vatandaşın fiş paylaşımı, tartışmaları da beraberinde getirdi. 5 parça ürüne ve plastik poşete 576,15 TL ödeyen vatandaş, “Poşet 25 kuruş. Bu arada en ucuz beyaz peyniri aldım, bu kadar tuttu” diye paylaşım yaptı. Bazı Konyalılar ise yerel marketlere gidilse ürünlere bu kadar para ödenmeyeceği düşüncesini öne sürdü.

5 PARÇA ÜRÜN VE POŞET 576,15 TL TUTTU
Konyalı vatandaş, 30’lu yumurta aldığını ve yumurtaya 109 TL ödediğini söyledi. Bu vatandaş, yarım kilo markalı zeytine 175 TL, üçgen peynire 125 TL, beyaz peynire 149 TL, plastik poşete 25 kuruş, 1 adet sade baget ekmeğe de 17,90 TL verdiğini belirtti. Alışveriş fişini paylaşan vatandaş, “Poşet 25 kuruş. Bu arada en ucuz beyaz peyniri aldım, bu kadar tuttu” diye paylaşım yaptı. Vatandaş, 5 parça ürüne ve plastik poşete 576,15 TL ödediğini duyurdu.
‘KEŞKE YEREL MARKETE GİTSEYDİNİZ’
Bir başka vatandaş da fiş paylaşımının altına şöyle bir paylaşım yaptı: “Hocam ulusal marketten alırsan gayet normal. Yerel marketler varken ulusal markette ne işin var?
Örneğin yerel markete gitseydin, yumurtanın kolisi 80 TL. 1 kilo siyah zeytin 160 TL. Yarım kilo peyniri de 60 TL’ye alabilirdin.”
MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum