Konya'nın 60 yıllık lezzet durağı Bolu Lokantası taşındı! İşte yeni konumu

Konya'nın 60 yıllık lezzet durağı Bolu Lokantası taşındı! İşte yeni konumu

2020 yılında kapatılan Konya'nın 60 yıllık lezzeti Bolu Lokantası, 4 Ağustos 2023'te tekrar açılmıştı. Bolu Lokantası geçtiğimiz ay bir karar daha alarak, 8 Aralık'ta eski yerine taşındı.

2020 yılında kapatılan Konya'nın 59 yıllık tarihi lezzetlerinden Bolu Lokantası, 2023 yılının Ağustos ayında eski yerinin arka sokağında yeniden hizmete açılmıştı. İşletme Sahibi Mehmet Günüç, “Efsane geri döndü. Ustalarımız aynı. Tüm Konyalıları bekliyoruz” demişti.

1.jpeg

Konya’nın marka değerine katkı veren Bolu Lokantası yeni bir karara imza attı. Lokanta, geçtiğimiz ay, yıllarca hizmet verdikleri eski yerlerine taşındı. Birçok Konyalı, bu habere çok sevindi.

2.jpg

KONYALILAR: İŞTE BU TAM OLDU

Aradan geçen 3 yılın ardından Bolu Lokantası tekrar açıldı. Bolu Lokantası, yeniden hizmete girdiğinde eski işletmenin arka sokağında satışa başlamıştı. Konyalıların da yeniden ilgi odağı haline gelmişti. Tarihi Bolu Lokantası “İddialı bir şekilde geri döndük” diyen İşletme Sahibi Mehmet Günüç, Merhaba Gazetesi'ne şunları kaydetmişti: “İşletmemizi kapatırken gerçekten Konyalılar çok üzülmüştü. 59 yıllık bir emek Bolu Lokantası. Yeniden açmaya, vatandaşımıza hizmet vermeye ve lezzetli etliekmek yedirmeye karar verdik. Eski yerimizin hemen arka sokağında hizmete girdik. İlgi yine çok iyi. Etliekmek yemeye gelen vatandaşlarımız, Bolu Lokantası'nın etliekmeğini özlediğini söylüyor. İnsanların akıllarında yer edinmiş olmak, bizleri çok mutlu ediyor. Efsane geri döndü. Tüm Konyalıları bekliyoruz.” Bolu Lokantası, şimdi de eski yerine taşındı. Lokantanın eski yerine taşındığını gören Konyalılar, “İşte bu tam oldu” yorumlarında bulundu.

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum