Konyalıları üzecek haber: 56 yıllık Bolu Lokantası kapandı

Konyalıları üzecek haber: 56 yıllık Bolu Lokantası kapandı

Konya’nın ünlü Bolu Lokantası, iş yeri sahiplerinin aldığı kararla kapatıldı. Karar, Konya’nın ünlü etliekmeğini tadanları üzdü.

56 yıldır Konya’nın marka değerine katkı veren Bolu Lokantası kapandı. Lokantanın sahiplerinden Rasim Dağ da 2 Kasım’da Covid-19 rahatsızlığından dolayı vefat etmişti.

Bolu Lokantası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Değerli müşterilerimize;1964 yılında hizmet vermeye başlayan Bolu Lokantası sizlerin teveccühüyle bugünlere ulaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'mızın daha yaşanılır bir hale getirilmesi için başlatılan proje kapsamında Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı yenileme çalışmalarının yıl sonunda hayata geçirilmesi planlanmaktadır. Ayrıca, dünyada ve ülkemizde etkisi artarak devam eden Covid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında lokanta ve restoranların yalnızca paket servis yapmasına karar verilmiştir. Bu bağlamda; Bolu Lokantası olarak 56 yıldır aşk ile severek yaptığımız işimizi 21/11/2020 (bugün) itibariyle üzülerek sonlandırmış bulunmaktayız. Hizmet verdiğimiz bu uzun süre boyunca sizlere daima en iyisini sunabilmek için işimizi dürüst, kaliteli ve güvenilir bir şekilde yapmaya çalıştık. Kendi beğenmediğimiz hiçbir ürünü sizlere sunmadık. Bizleri bugünlere getiren başta kurucumuz, dedemiz Rafet Günüç’e saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. İşletmemizde çok büyük emek sahibi olan kıymetli büyüğümüz, amcamız, ustamız, ortağımız Rasim Dağ’a Allah'tan rahmet diliyoruz. Hayatımız boyunca çok şey borçlu olduğumuz kıymetli babamız Mehmet Günüç’e de huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz.56 yıllık yolculuğumuzda bizlere eşlik eden Bolu Lokantası için emek veren çalışanlarımıza teşekkür eder, hayatlarının geri kalan kısmında başarılar dileriz. Kaybettiklerimize Cenab-ı Haktan rahmet diliyoruz. Ve siz değerli müşterilerimiz, Sizlerin sevgi ve desteği olmadan burada olmamız imkansızdı. Teşekkürler.Yeni yüzümüzle sizlere tekrar hizmet etmek en büyük umudumuz. Sizlere tekrar kavuşacağımız güne kadar esenlikler dileriz.Haklarınızı helal ediniz.Sağlıklı günler dileriz.”

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum