Konyalılar bu dükkana uğramadan kız istemiyor!

Konyalılar bu dükkana uğramadan kız istemiyor!

Konya’da kız istemek için gösterişli tepsiler hazırlanıyor. Bu tepsilerin içinde, çikolata ve lokum yer alıyor. 95 çeşit lokum satan bu mekan ilgi görüyor.

Konya’da kız istemek için gösterişli tepsiler hazırlanıyor. Bu tepsilerin içinde, çikolata ve lokum yer alıyor. Sami Efendi Kuruyemiş İşletme Sahibi Mehmet Sami Taşkın, “Konya'da kız istemeye gidecek olanlar, bize uğrarlar. 95 çeşit lokumumuz var” dedi.

thumbnail-img-6347.jpg

‘Kız isteme tepsisi’ ile ilgili bilgiler veren Sami Efendi Kuruyemiş İşletme Sahibi Mehmet Sami Taşkın, Altın Çarşı'da hizmet verdiklerini söyledi. Bolu Lokantası'nın tam arkasındaki işletmelerinde satış yaptıklarını belirten Taşkın, “Kuruyemiş, lokum, kuru meyve ve kahve satışımız var” dedi. Lokumda iddialı olduklarını aktaran Taşkın, “Lokumlarımız Afyon ve Safranbolu'dan gelir. Kız isteme tepsisinde çok iddialıyız. Konya'da kız istemeye gidecek olanlar, bize uğramadan kız istemeye gitmezler. Önce bize uğrarlar. 95 çeşit lokumumuz var” şeklinde konuştu.

thumbnail-img-6341.jpg

ÇEŞİT ÇEŞİT ÇİKOLATA VE LOKUM

Sami Efendi Kuruyemiş İşletme Sahibi Mehmet Sami Taşkın, daha sonra şunları kaydetti: “Antep fıstıklı bombamız var. İçi Antep fıstığı kreması ve beyaz çikolata dolu. Bir de lotus lokumda iddialıyız.

thumbnail-img-6350.jpg

En çok talep gören bu iki çeşit. Bizim lokumlarımız özeldir. Drajede de farklı lezzetlerimiz var. Antep fıstık, kivi, badem elmalı drajemiz çok ilgi görüyor. Bir de fındık, badem, kajulu böğürtlenli drajemiz var. Tüm çeşit çerezimiz mevcut. Bizdeki mantık çeşitliliğin bol olması ve herkesin alabileceği ürünlerin satılması. Tekrar söylüyorum, kız isteme niyetinde olanlar bize uğramadan kız istemeye gitmezler. Kız isteme tepsimiz çok nitelikli. En uygun fiyata en iyi ürünü satıyoruz.”

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum