Konyalı teknik adam Akademi Direktör Eğitiminin ilk mezunu oldu

Konyalı teknik adam Akademi Direktör Eğitiminin ilk mezunu oldu

Konyaspor Akademisi Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakan Ünal Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Kulüp Akademileri Projesi kapsamında yürütülen Akademi Direktörleri eğitimini tamamlayarak diplomasını aldı.

Konyaspor Akademisi Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakan Ünal Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Kulüp Akademileri Projesi kapsamında yürütülen Akademi Direktörleri eğitimini tamamlayarak diplomasını aldı. Ünal alt yapı konusunda Konya’da bir çok başarılı sonuçlara imza atmış ve Konya ve Türk futboluna bir çok genç yeteği kazandırmasıyla dikkat çekmişti. Teknik direktör Hakan Ünal TFF’nin başlattığı Akademi Direktörleri eğitimini de başarı ile tamamlayarak sertifikasını TFF Başkanı Mehmet Ekşi’nin elinden aldı

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Akademileri Projesi kapsamında yürütülen Akademi Direktörleri Sertifika Programı'nın mezuniyet töreni, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Agah Ruşen Çetin, Müslüm Özmen, Ramazan Üçdan, İdil Karademirlidağ Suher ile Cengiz Erdem, Genel Sekreter Taner Senseven ve Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in katılımıyla gerçekleşti.

Akademi direktörleri ile Mart ayında gerçekleştirilen eğitimden son güne kadar yüz yüze eğitimlerin yanı sıra online eğitimler ile zenginleştirilen bu süreçte, akademi direktörleri liderliğinde genç takım antrenörlerine de ayrı bir eğitim verildi.

59d495da41ae4b8fbff992c6b361a606.jpg

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.