Konyalı sürücüleri çileden çıkaran sorun: Muhacir Pazarı trafiği!

Konyalı sürücüleri çileden çıkaran sorun: Muhacir Pazarı trafiği!

Şehir trafiğinin en fazla aksadığı, sıkışıklığın sürekli yaşandığı noktalardan biri olan Muhacir Pazarı çevresinde sorunlar büyüyerek, devam ediyor.

Şehir trafiğinin en fazla aksadığı, sıkışıklığın sürekli yaşandığı noktalardan biri olan Muhacir Pazarı çevresinde sorunlar büyüyerek, devam ediyor. Bölgedeki trafik çilesi, atılan adımlara rağmen çözülemedi. Pazar alanı yenilendi ancak trafik sorununa neşter vurulamadı. Günün belli saatlerinde Muhacir Pazarı çevresinde sürücüleri çileden çıkaran bir yoğunluk yaşanıyor. Otopark sıkıntısı, park ihlalleri de sürücüler adına bardağı taşıran son nokta oluyor. Önceki gün Konya'da bir sürücü, bölgedeki trafik yoğunluğunu gözler önüne seren bir fotoğraf paylaşarak, trafik sorununun artık bitirilmesini talep etti.

f-3cl8-w0aajblr.jpg

Bir sürücü sosyal medya hesabından şunları belirtti: “Hafta sonu Larende Caddesini kullanmak zorundaysanız ve özellikle Muhacir Pazarı'nın önünden geçmeniz gerekiyorsa, oradan geçmeden önce antidepresan kullanmanızı tavsiye ederim. Güzergahta bulunan muhacir pazarı, okullar ve balık hali bölgedeki yoğunluğu son derece arttırmışken, bir de oto park ve trafik akışı hesabı yapılmadan eski stadyum millet bahçesi yapıldı. Yolun her iki tarafına da araçlar park etmek zorunda kalıyor. Bu durumda zaten yoğun olan trafiğin iyice kilitlenmesine sebep oluyor. Konya'mız yüz ölçümü olarak Türkiye'mizin en büyük kenti, engebeli arazi yapısı şehir merkezinde yok denecek kadar az, dolayısıyla milleti çileden çıkartan trafik sorununun ivedilikle çözülmesi gerekiyor.”

EMRE ÖZGÜL

f-3cli6wkaa4fux.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum