Konyalı Milletvekili çikolatalı gofret dağıtıyor! Vakit daraldı

Konyalı Milletvekili çikolatalı gofret dağıtıyor! Vakit daraldı

2024 yılının ocak ayında 25 kişiye vanilyalı gofret hediye eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, yeni soracağı Konya tabiriyle 'yat geberlik' sorusunu doğru bilen 10 kişiye bu kez de çikolatalı gofret dağıtacağını belirtti

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, farklı tarzıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'da etliekmek döktüreceğini belirten, Ankara'da gece vakti vatandaşa muz dağıtan, bir kez de 25 kişiye gofret hediye eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan şimdi de yapacağı çekilişle 10 kişiye çikolatalı gofret hediye edeceğini duyurdu.

adsiz-2.png

“ÇOKTANDIR ARA VERMİŞTİK”

AK Partili Baykan, geçtiğimiz günlerde Tarihi Buğday Pazarı'nı ziyaret etti. Baykan, ziyareti sırasında çekilen fotoğrafları aktif kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

194988.jpg

Başkan o paylaşımda şunları belirtti: “Çoktandır ara verdiğimiz yat geberliklere başlayalım mı? Dün Konya’mızın yenilenen eski mekanlarından birinden çıktığımız anda dostlarımız ile karşılaştık. Mevkiyi doğru bilen 10 kişiye Şivlilik hediyemiz gofretten sonra birer pk çikolatalı gofret armağanımız olacak. Yarın (15 Mayıs Çarşamba) 21’de.” Baykan'ın paylaşımına birçok yorum geldi.

maxresdefault.jpg

PAYLAŞIMLARIYLA EN ÇOK KONUŞULAN VEKİL

AK Partili Mehmet Baykan, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla Konya'da en çok konuşulan vekillerin başında geliyor. Baykan, zaman zaman yaptığı çekilişlerle vatandaşa belirlediği ürünleri dağıtıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Baykan, daha çok Konya kültürüne dair paylaşımlarda bulunuyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum