Konyalı meşhur otobüs firması Çanakkale'ye sefer başlattı

Konyalı meşhur otobüs firması Çanakkale'ye sefer başlattı

Konya'nın en meşhur otobüs firması Özkaymak, Çanakkale'ye sefer başlattı.

Türkiye genelinde seyahat etmek isteyen vatandaşların öncelikli tercihi otobüs oluyor. Tren ve uçak seferleri yeterli seviyeye ulaşmadığı için tercihler bu şekilde oluyor. Eskiden Konya'dan İstanbul ve Ankara'ya seyahat etmek isteyenlerin otobüsten başka çaresi yoktu.

yht-1.jpg

23 Ağustos 2011 tarihinde Konya-Ankara Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Daha sonra ise Konya-Eskişehir-İstanbul YHT seferleri buna eklendi. Böylece vatandaş trenle hızlı ve konforlu seyahat etme imkanı buldu.

ozkaymak-2.jpg

64 YIL ÖNCE KONYA'DA KURULDU

Buna rağmen birçok kente henüz hızlı trenle seyahat etmek mümkün değil. Bu yüzden vatandaş seyahatlerinde otobüs firmalarını tercih ediyor. Türkiye'de 64 yıl önce seyahat ve yolcu taşımacılığına başlayan Konya firması Özkaymak büyümeye devam ediyor.

ozkaymak.jpg

FİLOSUNDA 107 OTOBÜS VAR

450 çalışanı olan firmanın filosunda 107 adet otobüs yer alıyor. kısa süre önce Aksaray, Nevşehir, Kayseri ve Kahramanmaraş'a sefer başlatan firmadan yeni hamle geldi.

oakka.jpg

Özkaymak Turizm Konya-Çanakkale seferlerini başlatıyor. Böylece Çanakkale ziyareti yapmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlanmış olacak.

Özkaymak Turizm tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

adsiz.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum