Konyalı Kadir çok farklı: Cinayete kurban gidenlerin cesetlerinin yerini tespit ediyor!

Konyalı Kadir çok farklı: Cinayete kurban gidenlerin cesetlerinin yerini tespit ediyor!

Kadir Kapıcı isimli bir vatandaş, travmatik bir şekilde cinayete kurban gidenlerin cesetlerinin yerini tespit ettiğini ve olacak depremi önceden hissettiğini iddia etti.

Konya doğumlu Kadir Kapıcı, vücudundaki ağrı, sızı ve batmalarla depremi bildiğini, kendisine gelen anlık karanlık bir görüntü ile de travmatik bir şekilde cinayete kurban gidenlerin cesetlerinin bulunduğu yeri tespit ettiğini iddia etti. Kapıcı, şimdiye kadar 100'e yakın cesedin tespitinde nokta atışı yaptığını iddia etti. Kapıcı, “Bu konu suistimale çok açık bir konu. İnsanlar benden hastalıklarına tedavi istiyor. Kendinde büyü olduğunu, çözmem gerektiğini söylüyor. Ben de onlara diyorum ki, benim bu işlerle bağım yok. Hastalığı tedavi edecek gücüm yok. Ben de hastayım. Öyle olsa kendimi tedavi ederdim. Ya da 'birisi kayıp onu bulabilir misin?' talebiyle bana gelenler oluyor. Kayıpları da bulamam. Benim özelliğim travmatik bir şekilde cinayete kurban giden ama cesedi bulunamayan insanların yerini tespit etmek. Karanlık bir görüntü geliyor bana. O görüntüden, cesedin yerini tespit edebiliyorum. Şimdiye kadar 100'e yakın cesedin tespitinde yardımlarım oldu. Cinayete kurban giden insanların olayın üzerinden 1 hafta geçmemesi gerekir, bulabilmek için” şeklinde konuştu.

VÜCUDUMDAKİ AĞRILARLA DEPREMİ BİLİYORUM” İDDİASI

Küçüklüğünden beri kendinde böyle bir özelliğin olduğunu ancak çevresindeki insanların kendisine inanmadığını aktaran Kapıcı, şunları söyledi: “Küçükken bu tarz şeyler oluyordu ancak ne olduğunu anlamlandıramıyordum. Bana bu çocuk 'Şizofren veya bir rahatsızlığı var' diyorlardı. Askere gittim, geldim ve vücudumu keşfettim. Vücudumda ağrılar, batmalar, sızlamalar oluyordu. Vücudumda ne zaman bu şikayetler olsa dünyanın ve Türkiye'nin farklı noktalarında depremlerin olduğunu keşfettim. O günden bu yana hiç yanılmadım. Vücudum bir harita gibi. Ağrıyan yer bana nerede deprem olacağının sinyalini veriyor. Kalbim pat pat atarsa genelde Japonya'da deprem oluyor. Boynum ve çevresinde olunca Marmara bölgesinde deprem oluyor. Dirseğim, kolum ve daha birçok yerim bana nerede deprem olacağını söylüyor. Genelde 3 ve üzerindeki depremleri hissediyorum.”

VAN İZMİR KONYA DEPREMLERİNİ BİLDİM”

“Bioparametre yöntemi ile depremi daha önce tahmin edebiliyorum” diyen Kapıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biyolojik algım bedene tepki veriyor. Tabi bunu hissetmek önemli. Türkiye’de benim gibi böyle yetenekli insanlar var. Kimi farkında kimi değil. Benim bünyem adeta anten gibi. Ben bunu sistematik hale getirdim ve kendimi geliştirdim. Bu yöntem dünyada da kullanılıyor. Bu bir nevi biyolojik algıdır. Hissiyata dayanan bir algı türüdür. Enerji’nin bedene yansımasıdır. Kitaplar okuyor, videolar izliyorum. Konu ile ilgili makaleler okuyorum. Yaşantımın büyük kısmı bu çalışmalar üzerine geçti, geçiyor. Benim tek amacım bu konu ile ilgili bir kitap yazmak. Benden sonraki insanlara böyle bir durumun olduğunu anlatmak. İnsanın kendini keşfedebileceği gerçeğini ortaya çıkarmak. İstanbul, Van, İzmir, Konya gibi illerde ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde depremleri hissettim.”

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum