Konyalı isim odasına bu yazıyı asacak! Rüşvet ve ölüm detayı dikkat çekti

Konyalı isim odasına bu yazıyı asacak! Rüşvet ve ölüm detayı dikkat çekti

Saadet Partisi Meram İlçe Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, “Belediye binasının girişine 'Rüşvet alan da veren de melundur' makam odasına da 'Her nefis ölümü tadacaktır' yazdıracağız” dedi

Saadet Partisi Meram İlçe Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal ve beraberindekiler, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'i ziyaret etti. Saadet Partisi Meram İlçe Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, ziyarette projelerinden bahsetti. Sahada yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Adayı Bizim, “Mevcut yönetimden ciddi şikayetler var. Vatandaş, arayış içinde” şeklinde konuştu.

YEŞİL MERAM'I ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

Göreve geldiklerinde yapacakları ilk işin belediye girişine ve makam odasına yazı asmak olacağını söyleyen Saadet Partisi Meram İlçe Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, “Belediye binasının girişine 'Rüşvet alan da veren de melundur' makam odasına da 'Her nefis ölümü tadacaktır' yazdıracağız” dedi. İnsanın görevi ve pozisyonu ne olursa olsun ölümlü olduğunu, dünya hayatına dalmaması gerektiğini aktaran Bizim, ayrıca şunları kaydetti: “Bizim belediyelerimizde önceden 'Rüşvet alan da veren de melundur' yazıyordu. Bu tabelalar kaldırıldı. Biz, özlenen belediyeciliği geri getireceğiz. Mezarlık girişinde olan 'Her nefis ölümü tadacaktır' yazısı da makam odasında olacak. Bu yazı, sadece mezarlık girişinde bulunmayacak. Bu yazının makamlarda yer almasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Meram'da imar sorunları çok fazla. Yeşil Meram'ı eski günleri kavuşturacağız. Meram'ı beton yığını olmaktan kurtaracağız. Yatırım yönünden diğer merkez ilçelere göre geri kalan Meram'a hak ettiği değer, bizim dönemimizde verilecek.”

3-1-960x640.jpg

HALİD ŞEN'DEN SAADET HEYETİNE TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Saadet Partisi Meram İlçe Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.

SAADET PARTİSİ MERAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSA BİZİM KİMDİR?

Musa Bizim, 1984 yılında Çumra'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Konya'da tamamlayan Bizim, 2008 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi. Mezuniyet sonrası yabancı dilini geliştirmek üzere ABD'ye giden ve dil eğitimi alan Bizim, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bizim, savunma sanayinin gözde kuruluşları Aselsan, Havelsan ve TSK'nın çeşitli illerdeki projelerinde önemli görevler yaptı. Kaşınhanı katı atık tesisleri, Aslım bölgesi rehabilitesi çalışmalarında görev aldı. Musa Bizim, evli ve 2 çocuk babasıdır.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum